Actualitate

Razie pe terasele din Cluj! Au fost date ZECI de amenzi

Polițiștii au continuat activitățile pentru verificarea respectării măsurilor, în contextul pandemiei de coronavirus și au amendat zeci de persoane.

Razie pe terasele din Cluj! Au fost date ZECI de amenzi Razie pe terasele din Cluj! Au fost date ZECI de amenzi

 

 


Au fost continuate activitățile pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în contextul pandemic, cât și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea siguranței rutiere.

Ca de obicei, în cadrul activităților au participat polițiști, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, cât și reprezentanță DPS și angajați ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.


Aceștia au urmărit modul de desfășurare al activităților din săli de jocuri, zone de agrement și peste 140 de terase, legitimând aproximativ 300 de persoane. De asemenea, au controlat și 135 de mijloace de transport în comun, fiind legitimați peste 1.000 de călători.

Au fost sancționate zeci de persoane

Autoritățile au sancționat contravențional 21 de persoane pentru nerespectarea unor măsuri de prevenire și combatere a pandemiei COVID-19, iar alte 19 persoane pentru nerespectarea legii privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Alți 27 de conducători auto au fost sancționați pentru abateri ale normelor rutiere în vigoare, dintr-un total de 66 de vehicule verificate.

Citește și:


Mergi la Mănăstirea Nicula? REGULI și PROGRAM de Hramul Adormirii Maicii Domnului

 

Port mască pentru că am bun-simț! Artiștii clujeni iau parte la o campanie inedită

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter