Actualitate

Dosar 10 august. Curtea de Apel București judecă azi cererea de redeschidere a urmăririi penale față de șefii Jandarmeriei

La exact 2 ani de la protestele violente din Piața Victoriei, Curtea de Apel București va judeca cererea de redeschidere a urmăririi penale față de șefii Jandarmeriei din 2018.

Dosar 10 august. Curtea de Apel București judecă azi cererea de redeschidere a urmăririi penale față de șefii Jandarmeriei Dosar 10 august. Curtea de Apel București judecă azi cererea de redeschidere a urmăririi penale față de șefii Jandarmeriei

 

 


Sunt vizați maiorul Cazan Laurențiu Valentin, comisarul șef de poliție Chirică Mihai Dan, colonelul Cucoș Gheorghe Sebastian și colonelul Sindile Ionuț-Cătălin.

Cauza a fost amânată

La data de 7 august, a fost respinsă cererea de abținere depusă de judecătorul Ruxandra Grecu de a participa în cauză, având ca obiect confirmarea redeschiderii urmăririi penale.


Procurorul-șef al DIICOT a admis, marți, plângerile formulate împotriva Ordonanței din data de 26 iunie 2020, care clasa parțial acuzații din Dosarul 10 august și a dispus redeschiderea urmăririi penale.

Secția I penală din Curtea de Apel București judecă, luni, la fix doi ani de la protestele din Piața Victoriei din 10 august 2018, cererea de redeschidere a urmăririi penale în Dosarul 10 august, iar ședința este programată la ora 11.00.


Citește și:

Spania intră în lista țărilor din zona galbenă. Zborurile vor fi suspendate!

 


MAI răspunde criticilor: Ordinea publică a fost păstrată

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter