Actualitate

HOROSCOP 10 august 2020. Cearta este prezentă în viețile tuturor. Vești proaste pentru Pești și Gemeni!

Horoscop 10 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Certurile distrug liniștea zodiilor. Ce se întâmplă cu nativii Pești și Gemeni?

 

 


Berbec


Ar fi mai bine dacă ți-ai exprima clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea interpreta greșit dorințele tale. Evită speculațiile, întrucât intuiția te poate înșela. Se preconizează schimbări importante în viața ta, unele inițiate chiar de tine! Crește ambiția, dar riști să ai probleme financiare. Așteptarea ta în privința câștigului, te va face să scapi alte lucruri din vedere. Există șanse mari de ceartă și scandal cu cei dragi.

Taur


Vei întâmpina dificultăți de comunicare care îți pot afecta relațiile pe plan social. Ar trebui să te obișnuiești puțin, deoarece vei resimți oboseala acumulată în ultimele zile. De asemenea, ar fi bine să nu mai eviți să mergi în vizită la rude cu persoana iubită. S-ar putea să treci ărintr-o perioadă dificilă în privința casei și a familiei. Lipsa ta de energie duce la iritare și enervare tot mai acută.


Horoscop 10 august 2020. Nativii Gemeni au probleme sentimentale


S-ar putea ca relațiile sentimentale să aibă de suferit din cauza unor neînțelegeri de moment. Ar trebui să îți păstrezi calmul și să eviți o ceartă. Sfaturile unui bărbat te pot ajuta să depășești aceste momente dificile și tensionate. În schimb, ai parte de relaționări excelente în familie. Luna august îți va aduce o mai bună organizare la locul de muncă. Ai grijă, totuși, la oboseală, pentru că dacă o neglijezi, riști să suferi de probleme grave de sănătate.

Rac


S-ar putea să pierzi investițiile dintr-o afacere în care ți-ai pus speranțe mari. Azi nu ai șanse mare de reușită, așa că evită să-ți asumi riscuri. Temperează-ți impulsivitatea și evită discuțiile contradictorii cu o femeie în vârstă din familie. Spre seară, ai parte de musafiri care vin cu o veste bună. Parcă totul devine un haos imens și tensiunea emoțională din ultima vreme își spune cuvântul. După data de 10, vei primi o veste bună, dar mare grijă la deciziile pe care le vei lua o vreme.


Leu


Există posibilitatea de a pierde bani într-o călătorie în interes personal. Vei primi, în schimb, o propunere de colaborare, dar nu este recomandat să accepți din prima. Cântărește bine timpul liber de care dispui și consultă-te cu partenerul de viață. Prima parte a lunii aduce un exces de energie creativă. Impulsivitatea îți va aduce probleme în relația cu cei din jur. Ai putea avea probleme în afaceri, air stresul își va pune amprenta asupra sănătății tale.

Horoscop 10 august 2020. Zodia Fecioară întâmpină multe probleme în luna august


De dimineață ești nehotărât și iriți pe toată lumea în jurul tău.  Încearcă să nu începi mai multe lucruri deodată pentru că riști să nu duci nimic la bun sfârșit, iar pe deasupra riști să pierzi timp și bani. Spre după-amiază, scapi de confuzie și te simți excelent alături de familie. Ai mare atenție la greșeli. Deși de-a lungul lunii vor apărea multe ispite, nici una nu va duce la nimic concret, așa că evită să închei contracte în această lună.


Balanță


S-ar putea să ai dificultăți de comunicare și să nu vă mai înțelegeți cu prietenii sau persoana iubită. Ești epuizat și prost dispus, motiv pentru care simți nevoia să renunți la excursia plănuită cu partenerul de viață. Încearcă totuși să comunici cu cei din jurul tău, pentru a nu oferi impresia greșită. Vei avea nevoie de sprijinul persoanelor dragi pentru a putea menține o ordine interioară. Nu-ți face griji, căci situația se va stabiliza în scurt timp.

Horoscop 10 august 2020. Ce îi așteaptă pe nativii din Scorpion la muncă?


Ai șanse să câștigi bani frumoși, dar pentru asta trebuie să îți temperezi spiritul critic. Fii mai atent la modul în care discuți cu partenerul de viață și cu persoanele mai în vârstă. Un prieten îți va face o vizită și îți va aduce un cadou. Nu prea ai parte de o atmosferă relaxantă la locul de muncă, dar cu toate că vei avea parte de o lună agitată, vei avea noroc la bani. Acțiunile rivalilor tăi îți vor afecta relațiile de la locul de muncă.


Săgetător


Există șanse să intervină niște controverse cu șeful direct și să reacționezi impulsiv, ar trebui să fii mai prudent. De asemenea, odihnește-te mai mult, ești la un pas de extenuare. Urmează o perioadă haotică și neclară. Problemele financiare își vor pune amprenta pe tine. Există un risc mare de accidentări, deci mare atenție la drum. Carisma și farmecul tău vor spori, iar dacă vei fi prudent, vei avea noroc și pe plan financiar.

Horoscop 10 august 2020. Nativii din Capricorn ar putea suferi de depresie


Ești impulsiv și ai tendința de a-i jigni pe cei din jur. După-amiază ești invitat la o petrecere, însă partenerul de viață nu este de acord să mergi. Nu te gândi doar la tine! Veți avea multe discuții de acest fel pe viitor, dacă vrei să faci doar ce-ți convine ție. Ai nevoie să-ți regăsești un ritm calm al vieții. Nu trebuie să uiți că îi ai mereu pe cei dragi alături. Vei avea parte de o perioadă de melancolie sau agresivitate, deci depresia pândește din umbră.

Vărsător


Ar trebui să fii mai atent la problemele din familie, altfel s-ar putea ca partenerul de viață să-ți reproșeze acest lucru. Încearcă să dai dovadă de multă răbdare, pentru a evita o ceartă. În privința afacerilor, ar fi bine să fii mai prudent sau te vei lovi de probleme juridice. În prima jumătate a lunii au loc schimbări pe plan profesional și sentimental. Vei scăpa de datorii și vei primi sprijin financiar de la cei dragi. Sănătatea se va îmbunătăți pentru că stresul se risipește treptat.

Horoscop 10 august 2020. Peștii au parte de schimbări radicale


Se pare că nu mai pleci în nicio călătorie din cauza neînțelegerilor cu partenerul de viață. Chiar dacă tu crezi că ai dreptate, încearcă să eviți scandalul! Ești obosit și indispus și este recomandat să te limitezi la activități casnice, de rutină. Luna august va fi plină de stres, dificultăți și instignare. Aveți grijă la viteză și la condițiile extreme atunci când călătoriți. Vei avea parte de unele schimbări ce-ți vor schimba viața radical până la finalul anului.

Citește și:

HOROSCOP 7 august 2020. Berbecii au parte de o zi grea, nativii Balanță au parte de o surpriză

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter