monitorulcj.ro Menu
Actualitate

HOROSCOP 9 august 2020. Vărsătorii învie o poveste de dragoste. Ce se întâmplă cu fecioarele?

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 9 august 2020.

HOROSCOP 9 august 2020. Vărsătorii învie o poveste de dragoste. Ce se întâmplă cu fecioarele?

 

 


Berbec

 

Ai astăzi o stare de spirit bună și ce este mai important, debordezi de energie. Deși ai destule probleme, faci față mai ușor provocărilor, atunci când ai susținerea partenerului. Puțină relaxare ți-ar prinde foarte bine și te-ar ajuta să te detașezi de chestiunile de natură profesională.


Taur

Preferi astăzi compania familiei, chiar dacă au existat tot felul de neînțelegeri. Poate este momentul să faceți o schimbare în abordarea problemelor și armonia să facă parte din viața voastră. În partea a doua a zilei, odihnește-te, pentru că urmează o săptămână activă la locul de muncă.

Gemeni

Deși ți-ai dori să te întâlnești cu prietenii, astăzi nu este o zi tocmai favorabilă, pentru că vor exista momente, când dialogurile în contradictoriu și subiectele sensibile abordate, te vor deranja. Prin urmare, încearcă și amână întâlnirea pentru o altă ocazie!


Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru o călătorie în străinătate, fie că e vorba de o vacanță sau un schimb de experiență. Iei legătura cu autoritățile și te interesezi despre condițiile de călătorie, astfel încât să nu apară vreo surpriză înainte de plecare sau în ce privește drumul.

Leu

Dacă ziua ta de naștere este zilele aceastea și nu ai apucat să organizezi o mică petrecere, stai liniștită, pentru că se vor ocupa de acest lucru prietenii tăi. Tu doar cooperează cu aspectele și prezintă-te acolo unde te conduce partenerul. Cu ajutorul lui, prietenii vor afla și ce cadou îți dorești.


Fecioară

Deși nu te aștepti, astăzi primești un cadou sau o sumă de bani, de la care îți luasei gândul. Ai acum posibilitatea să achiți o datorie. În sfera sentimentală, trăiești clipe profunde alături de partener și te simți fericită.

Balanță

În prima parte a zilei, este posibil să nu iei în calcul că situația se poate complica în cuplu, mai ales dacă partenerul află că îi ascunzi unele lucruri legate de intențiile tale privind relația cu părinții, familia, patrimoniul. Ca lucrurile să nu degenereze într-o dispută aprinsă, ar fi bine să îi împărtășești și lui planurile tale.


Scorpion

Astăzi iei legătura cu prieteni, care ar putea să te ajute într-un proiect de serviciu. Faci eforturi deosebite pentru a face să meargă lucrurile, ești interesată să înveți lucruri noi și să te implici în cât mai multe proiecte, pentru a le demonstra superiorilor că meriți să avansezi.

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi este favorabilă activităților de creație, artistice, romantice și pentru valorificarea unui talent. Totodată, ești interesată de studiu și de a-ți pune în valoare abilitățile, mai ales dacă participi la un eveniment cultural. În planul personal, te bucuri împreună cu partenerul de un succes.

Capricorn

Preocuparea principală pentru ziua de astăzi sunt planurile de viitor împreună cu partenerul de cuplu, cu care te sfătuiești, să găsiți cea mai bună soluție de finanțare pentru achiziționarea unui imobil. Vă doriți casa voastră și faceți socoteli și ce ar presupune acest lucru.

Vărsător

Astăzi ai un randament ridicat din punct de vedere intelectual. Îți vin idei bune, care ar putea să fie folosite pe viitor în proiectele de la serviciu. În planul sentimental, ești tentată să iei legătura cu cineva din trecutul tău și să reiei povestea de iubire.

Pești

Dacă tot ai încasat zilele trecute o sumă însemnată de bani, astăzi ești pusă să-ți reînprospătezi garderoba, să iei un cadou persoanei iubite sau dacă ești părinte, copiilor. Dacă ești singură, poți cunoaște o persoană, la un drum scurt, la cumpărături, care te farmecă prin abordarea directă și îndrăzneață.

 

CITEȘTE ȘI

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător