Actualitate

HOROSCOP 8 august 2020. Leii primesc vești bune, în timp ce Peștii vor avea de luat o decizie neplăcută

Cele le aduce sâmbătă, 8 august, celor 12 semne zodiacale? Veștile sunt cât se poate de bune, însă nu toate zodiile vor avea noroc de un weekend liniștit.

HOROSCOP 8 august 2020. Leii primesc vești bune, în timp ce Peștii vor avea de luat o decizie neplăcută HOROSCOP 8 august 2020. Leii primesc vești bune, în timp ce Peștii vor avea de luat o decizie neplăcută

 

 


Dacă te numeri printre nativii din zodia Leu, e momentul să crezi cu tărie în visele tale cele mai arzătoare și să faci totul pentru a le duce la îndeplinire. O persoană dragă te susține indiferent de situație, așa că treci la treabă.

 

Berbec

Te afli într-un mediu aglomerat în care ai ocazia să intri în contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru că știi de fiecare dată cum să-ți exprimi punctul de vedere în funcție de interlocutorul din fața ta. Ești un exemplu de socializare și comunicare, deoarece tu găsești întotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversație cu oricine, chiar și cu cei necunoscuți, iar calitățile pe care le implici te pun bine în valoare, devenind o prezență agreabilă și căutată de multă lume.


Taur

Ți-e frică de judecată asupra a celor din jur și, ca să nu intri în gura lupului, preferi să rămâi tăcut și anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte și meritate, poate te-ar ajuta să îndrepți o situație de care te faci vinovat, dar azi nu te simți în stare să faci față unui tir de atacuri. Ești mai sensibil, încât o vorbă dură te-ar doborî cu totul, de aceea ori faci tot posibilul să repari problema înainte ca ea să devină subiect de critică, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua în vizor, măcar până se calmează atmosfera.

Gemeni

Nu te aștepta ca toată lumea să te susțină în marele pas pe care ești gata să-l faci, pentru că unii sunt suspicioși sau temători din fire și nu au curajul tău de a porni la acest drum complicat. Tu deții toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage înapoi, pentru că vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ți compara puterile cu ale celor care îți poartă de grijă, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru țelurile tale actuale, deoarece unii spun mereu că nu se poate, că nu ajungi astfel nicăieri, că sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru că fiecare e aici cu norocul lui!


Rac

Ești cuprins de două pasiuni la fel de puternice și nu știi spre care să-ți canalizezi totuși energia, pentru că nu le poți duce pe amândouă în același timp spre succes. Dacă ai încerca să te împarți între ele în mod egal, ai descoperi că rezultatele vor fi modeste și într-o parte și-n alta, deci greul acestei perioade este exact decizia finală: pe care s-o alegi pentru a-i da prioritate? Vei face o alegere excelentă, pentru că îți vei lua suficient timp de gândire pentru a lua cea mai bună decizie: ori una, ori alta?

Leu

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai dragă ființă din viața ta. Când vezi că și aceasta crede în aceleași idealuri și se arată dispusă să participe la construirea planului tău cel mai măreț, cum să nu prinzi tot mai mult curaj să mergi înainte? Ești bine motivat de cei dragi și, dacă vă uniți forțele în aceeași direcție, rezultatele vă vor face pe toți fericiți. Pe de altă parte, e posibil să observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care încearcă să-ți intre în grații și îți face curte: ar merita să-i acorzi atenție dacă și tu așteptai iubirea în viața ta!


Fecioară

Te comporți ca un profesor gata să țină predici severe celor care fac greșeli, dar uiți că și tu ai fost ca ei. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna, pentru că fiecare om e supus greșelii. Mai bine, le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi. Poți oferi o lecție de viață extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă. Nici tu nu le știai pe toate cândva, ci ai învățat de la alții, deci pune-te și în pielea lor un pic.

Balanță

Datorită anturajului foarte tonic în care te afli, și ziua ta va fi una de mare succes. Te molipsești de buna dispoziție de la cei din jurul tău și ai o colaborare foarte bună cu toată lumea. Parcă ați forma o mare familie deoarece fiecare participă trup și suflet la evenimentele celorlalți. Poate se ivește și o ocazie excelentă de celebrat, pentru că v-ați adus cu toții contribuția la o mare reușită care acum merită pusă mai mult în valoare. Nu se poate vorbi de o competiție, de o luptă pentru supremație aici, de parcă fiecare e câștigător în felul său.


Scorpion

Ai noroc să atragi alături de tine mai multe persoane de toată încrederea care participă la proiectele propuse de tine. Te poți baza întru totul pe sprijinul lor, pe contribuția lor concretă, poate chiar și pe participarea lor materială, pentru că ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune în vânt, ci vor pune umărul la treabă lângă tine. Ești mulțumit să vezi că ai convins atâta lume să ți se alăture la punerea în practică a unui țel, pentru că, fără asemenea ajutoare, ar fi rămas totul doar un proiect pe hârtie. Așa prinde contur din ce în ce mai bine!

Săgetător

Porți pe umerii tăi responsabilități majore pe care ți le-ai asumat din dragoste pentru ceilalți. Că e vorba de un rol central în familie sau de un rol social dedicat unei mase mai largi de oameni, îți porți povara cu mândrie, cu bucurie chiar, conștient că e foarte importantă contribuția ta la bunul mers al lumii în care trăiești. Familia așteaptă de la tine soluții și decizii, dar și societatea se bucură de ceea ce ai tu de oferit, pentru că nu ești doar un membru oarecare al societății, ci unul de vază, care deține cheia într-un moment esențial.

Capricorn

Visezi frumos, la un scop măreț în care investești toate resursele tale de energie, de optimism, de talent! Ai șansa de a te afirma și speri enorm de la această șansă unică, de care trebuie să profiți în fiecare moment favorabil de care dispui. Nu lăsa pe alții să pună mâna pe reușita care îți este dedicată, ca atare, trebuie să descoperi în tine o ambiție de fier pentru a câștiga ceea ce ți se cuvine! Nu va fi ușor să te impui, dar gândirea pozitivă și încrederea deplină că poți, te vor propulsa mai repede către vârful propus!

Vărsător

Este nevoie de o contribuție solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găsești o cale de a-i convinge și pe alții care au ceva de oferit să ți se alăture. Dacă își unesc mai mulți forțele în același sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mândrie și un motiv de imensă satisfacție să descoperi cât de mulți oameni deosebiți vin alături de tine, câți muncesc umăr la umăr, pe cine te poți baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acțiuni colective încep să se vadă. Poți arăta deja lumii ce a ieșit concret din colaborarea voastră.

Pești

Ai de ales dintre două lucruri la fel de neplăcute, dar oricum nu poți scăpa de ele. Până la urmă, chiar dacă nu-ți convine deloc situația, trebuie să spui clar încotro mergi, dar ar fi bine să te rupi de gândul către cealaltă variantă, gândindu-te ce-ar fi fost dacă o alegeai. Ai ales, gata, mergi pe această cale, chiar de-ar fi să ți se pară că alt sens avea rezultate mult mai bune. Dezavantaje si riscuri existau pe ambele căi de evoluție, deci se poate spune că ai ales răul cel mai mic. Ocupă-te de asta până la capăt, fără să mai privești înapoi și nici în curtea vecinului.

 

CITEȘTE ȘI

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter