Actualitate

ATENȚIE! Un urs terorizează clujenii din comuna Ciurila. Zilele trecute a distrus o stupină

Locuitorii din comuna Ciurila se plâng de prezența unui urs care a provoacat distrugeri în mai multe localități, susținând că autoritățile nu iau măsuri.

 

 


Zilele trecute, ursul a distrus 11 stupi, la Caselel Micești din comuna Ciurila. Alte persoane au văzut animalul la Moara de Vânt, o destinație favorită de weekend pentru familii cu copii. Astăzi, ursul a fost văzut aproape de Săliștea de un muncitor.

 


„De câteva zile, la Casele Micesti Ciurila Cluj, un urs a devastat o stupină, distrugând 11 stupi. Ieri seară, un consătean din Săliște l-a văzut la 300 de metri de parcul de animale Moara de Vânt. Azi dimineață, un muncitor care lucrează la DJ l-a văzut din nou în zonă, dar mai aproape de satul Săliște,undeva la 500 de metri de locul unde a fost văzut ultima dată. Posibil să fie același urs care a fost surpins în Câmpia Turzii, Săndulești, Deleni iar acum este la noi în comuna. Zona în care a fost identificat este foarte frecventată de drumeți, bikeri, persoane cu animale de companie, mame cu copii”, a scris Alin Ioan Feneșan pe rețelele de socializare.

El spune că autoritățile au fost alertate, însă nu pot interveni.


„După câte am înțeles, legal nu se poate face nimic, autoritățile au fost informate, dar nu s-au luat măsuri. Este recunoscut ca foarte agresiv la animale, dar cu fiarele nu poți știi niciodată și după câte tragedii și necazuri am avut în ultimele săptămâni în comună, parcă nu ar lipsi încă una. Rog autoritățile locale să avertizeze populația și organele competente, nu doar să numere cazurile de COVID”, a mai transmis acesta.

 


CITEȘTE ȘI

ATENȚIE! Urșii din zona Clujului devin agresivi. O vacă, prima victimă a animalelor sălbatice

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter