Actualitate

HOROSCOP 6 august 2020. Vești PROASTE pentru Capricorn. Care zodie spune STOP relației?

Horoscop 6 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Vești Proaste pentru Capricorn, dar bune pentru Leu.

HOROSCOP 6 august 2020. Vești PROASTE pentru Capricorn. HOROSCOP 6 august 2020. Vești PROASTE pentru Capricorn.

 

 


Berbec

Viața de familie e plăcută, te simți bine printre cei dragi pentru că e liniște, armonie și o atmosferă pașnică ori de câte ori stați de vorbă. Vă aduceți cu toții contribuția unui proiect de durată, iar acest lucru vă va lega mai mult. Evoluția este deja vizibilă. Oricum, de mult timp simți nevoie de implicare într-un proiect, iar acum este momentul să profiți de creativitate și să dai frâu liber imaginației. Nu știi niciodată, poate ieși o afacere de succes.

Horoscop 6 august 2020. Taurii au nevoie de mai multă încredere de sine

Pune mai mult suflet în ceea ce faci și rezultatele vor apărea imediat. Trebuie să ai încredere în ideile tale și să le pui în practică. Ai mai multă încredere în tine și vei ajunge departe! Se apropie un eveniment pe care l-ai așteptat de mult și ai așteptări imense. Simți că totul va ieși perfect și gândirea pozitivă de acum te va ajuta enorm să transformi acel moment într-o reușită deplină!


Gemeni

Ai probleme cu un plan început de ceva vreme și nu îți dai seama unde e sursa problemei. Nu ai pornit cu dreptul și acolo s-au dat toate peste cap. Nu e prea târziu să faci câțiva pași înapoi și să repari totul. Ia-o cu calm și atenție pentru că ai șansa să o iei de la zero cu alt tonus și cu soluții mai bune. Dacă vrei să cunoști persoana potrivită, ieși mai mult din casă, azi ai toate șansele să ți se întâmple.

Horoscop 6 august 2020. Nativii Rac așteaptă cu nerăbdare weekendul

Mai este puțin până la sosirea week-end-ului, iar tu ai planurile făcute pentru acele zile libere. Deși nu ești o fire foarte răbdătoare, îți este recomandat să mai aștepți puțin. În cazul în care situația devine puțin cam tensionată în jurul tău, trebuie să tolerezi totul cu calm. Preferi să te retragi și să-i lași pe cei nervoși să obțină aparenta victorie. Fii sigur că cel mai deștept e cel care cedează!


Leu

Pornești o activitate nouă care evoluează foarte bine și foarte repede. Ești foarte prins în această acțiune și investești în ea cantități mari de energie, gândire pozitivă, entuziasm și pasiune, dar și resurse financiare. Lasă-te împins de vântul prielnic ce te propulsează în etapele următoare ale vieții. Muncești cu drag pentru viitorul tău. În fiecare zi înveți ceva nou care să te ajute să avansezi în carieră.

Fecioară

Ai lăsat o impresie greșită în urma ta și acum vrei să o schimbi, dar nu e atât de ușor. Poate ar fi cazul să-ți pese mai puțin de cei din jur și să fii tu însuți. Este o zi lejeră, ca de vacanță, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta și îi molipsești și pe alții cu această stare de bună dispoziție.


Horoscop 6 august 2020. Vești proaste pentru nativii Balanță

Dacă cel drag îți pregătește azi o surpriză neplăcută, ar fi bine să nu o treci cu vedere. Nu e bine să-i tolerezi astfel de gesturi. Meriți să fii iubit și răsfățat, nu jignit și criticat. Nu mai accepta această atitudine și spune lucrurilor pe nume. Cel mai bine ar fi să îi impui un ultimatum: ori își schimbă atitudinea, ori fiecare merge pe drumul său. Una spui și alta faci, iar dacă nu te vei hotărî ce vrei de la viață, prietenii te vor respinge din cauza nehotărârii tale.

Scorpion

Ai tot mai multe gânduri ce nu-ți dau pace și o neliniște în suflet. Discută sincer și deschis cu o persoană de încredere ți vei vedea cum te vei simți mai bine. Viziunea ta optimistă și deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului tău. Numai tu te poți împărții cu brio în atât de multe direcții. Ai mai multă încredere în tine că vei trece cu bine de acest hop. Se vede că pui pasiune în tot ce faci, nu te mai crampona de piedici și lipsuri. Totul va fi bine!


Săgetător

Obstacolele nu trebuie să te descurajeze, ba dimpotrivă trebuie să te facă mai puternic și mai încrezător. Nu te lăsa învins de situațiile complicate, va veni o zi în care acestea vor deveni o simplă amintire. Ai investit enorm până aici, deci nu-ți mai face procese de conștiință că ai fi putu da mai mult. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecționistul din tine nu se poate liniști. Mulțumește-te cu atât și folosește-ți restul energiei pentru etapa următoare!

Horoscop 6 august 2020. Capricornii au intrat în probleme grave

Joci la două capete, însă partenerul de viață află. Ești prins în fapt și nu ai cum să dregi situația. Ți-a fost descoperită adevărata față. Parcă s-ar lupta două persoane diferite în interiorul tău și nu știi cui să-i dai prioritate. Ascultă ce simți sau ce presimți, pentru că de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a ieși din acest impas.

Vărsător

Nu te mai lăsa condus doar de sentimente. Trebuie să-ți asculți și rațiunea pentru că inima te-a băgat în prea multe probleme. Este timpul să fii și realist. Iubirea cere răbdare. Poți intra în această relație, dar trebuie să sădești ceea ce va crește între voi și să întreții relația. Această relație are mult potențial, dar nu trebuie să sari etape și să te grăbești, ia-o ușor și rațional. E o relație demnă de laudă, dar nu aștepta să ajungi repede la un anumit țel: și călătoria până acolo face parte din frumusețea relației.

Horoscop 6 august 2020. Peștii trebuie să-și regândească prioritățile

Încetează să te mai gândești la vacanțe și începe să te gândești la familie. Prietenii și rudele vor aprecia că petreci timpul cu ei. Trebuie să nu mai pui la suflet dramele altor oameni și să îți trăiești propria viață. Nu te mai compara permanent cu alți oameni. Ocupă-te de ceea ce te preocupă pe tine în acest moment pentru că ai și tu destule pe cap. Dacă te concentrezi doar asupra problemelor tale, vei găsi mult mai ușor soluții.

Citește și:

HOROSCOP 5 august 2020. Vești proaste pentru Gemeni, Berbec și Săgetător.

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter