Actualitate

Se va impune purtarea măștii în aer liber la Cluj!

Directorul Direcției de Sănătate Publică Cluj, Dr. Mihai Moisescu, a declarat că a solicitat impunerea purtării măștilor în aer liber în zonele aglomerate.

Se va impune purtarea măștii în aer liber la Cluj! Se va impune purtarea măștii în aer liber la Cluj!

 

 


Deoarece numărul cazurilor de covid-19 continuă să crească, Moisescu a solicitat impunerea purtării măștilor în târguri, piețe, stații de autobuz, evenimente publice – zonele aglomerate, chiar dacă oamenii se află în aer liber.

„Avem piața agroalimentară Mihai Viteazu, dar și piețele de cartier. Va trebui să se poarte mască peste tot. Sunt și târguri unde se adună mulți oameni, dar și zone turistice, diverse obiective unde se adună multe persoane”, a declarat Moisescu.


Decizia se va emite miercuri, 5 august

Decizia prin care oamenii sunt obligați să poarte mască până și în spațiile publice din aer liber se va emite miercuri, 5 august și se va stabili data de la care va intra în vigoare.

În zone precum terasele nu se va impune purtarea măștii și nu este impusă nici închiderea acestora la ora 23. Analizele făcute la Cluj arată că numărul mare de cazuri de covid-19 provine din comunitate și nu are legătură cu activitatea teraselor sau a oamenilor care vin din concedii.


Citește și:

Peste 1.300 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

 


38 de cazuri noi de COVID-19 la Cluj. Două persoane au decedat în ultimele 24 de ore

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter