Actualitate

Clujenii, chemați să doneze sânge. Situație critică la Centrul de Transfuzie: „Avem nevoie de toate grupele!”

Clujenii sun t chemați să doneze sânge, în condițiile în care numărul donatorilor a scăzut drastic pe timpul verii, dar și în contextul pandemiei de coronavirus.

Clujenii, chemați să doneze sânge. Situație critică la Centrul de Transfuzie: „Avem nevoie de toate grupele!” Clujenii, chemați să doneze sânge. Situație critică la Centrul de Transfuzie: „Avem nevoie de toate grupele!”

 

 


Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj a făcut un apel disperat la persoanele dispuse să doneze sânge, arătând că situația este critică.

 


„Avem nevoie de toate grupele de sânge! Ajutați-ne vă rugăm ca să putem și noi să ajutăm pacienții din spitale.

Facem un apel către toți cetățenii Clujului: pe timpul verii și în contextul crizei sanitare COVID-19, numărul celor care se prezintă să doneze la centru a scăzut, iar cererea venită din partea clinicilor și spitalelor din regiune nu s-a diminuat, din contră, e foarte mare și stocurile noastre nu reușesc să facă față. Bolnavii au nevoie permanentă de sânge”, au transmis reprezentanții centrului.


Cei care doresc să ajute pot merge la centrul de donare din Cluj-Napoca, pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri între orele 7.30 - 13.30.

CITEȘTE ȘI


De ce nu donează clujenii sânge? „E sănătos să donezi sânge. Îți dă restart la organism”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter