Actualitate

Operațiune amplă! Doi copii au fost căutați de 150 de voluntari și polițiști după ce au plecat de acasă

Peste 150 de voluntari și polițiști au căutat un băiat și o fată după ce au dispărut de acasă.

Operațiune amplă! Doi copii au fost căutați de peste 150 de persoane după ce au plecat de acasă Operațiune amplă! Doi copii au fost căutați de peste 150 de persoane după ce au plecat de acasă

 

 


Doi copii din localitatea bistrițeană Parva au fost căutați de un număr uriaș de voluntari și polițiști. O fată de 13 ani și fratele său de 11 ani au plecat de acasă, după ce s-au certat cu tatăl lor. Copiii ar fi fugit de acasă spre o zonă de munte, iar acest lucru a necesitat o mobilizare uriașă în zonă. 100 de voluntari, 40 de polițiști și zeci de jandarmi i-au căutat pe cei doi.

 


„Cei doi copii locuiesc împreună cu familia, iar în urma unor neînțelegeri cu tatăl lor, au plecat voluntar de la domiciliu, în după-masa de ieri. Având în vedere zona de căutare și, întrucât exista riscul să se fi rătăcit, au fost desfășurate căutări cu autovehicule de teren. La căutări a participat și un câine polițist de urmă din cadrul Serviciul Criminalistic, iar după lăsarea întunericului, au fost căutați și cu o cameră de termoviziune”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Cei doi copii au fost găsiți la 8 kilometri de casă

Cei doi „aventurieri” aveau să fie găsiți după miezul nopții, fiind identificați în licalitatea Rebra, la 8 kilometri distanță de locul în care a fost semnalată dispariția. Copiii au fost găsiți teferi și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.


CITEȘTE ȘI:

Dispariție BIZARĂ la Cluj! Un copil de 8 ani, de negăsit după ce a petrecut timpul cu tatăl său

 


 

L-ați văzut? Tânăr de 22 de ani, dat dispărut

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter