Actualitate

Clujenii se abat de la reguli. Câte sancțiuni au aplicat polițiștii în acest weekend?

La finalul săptămânii trecute, 24-26 iulie 2020, s-au efectuat controale pe raza Municipiului Cluj-Napoca pentru a verifica în ce măsură sunt respectate regulile impuse de autorități în contextul stării de alertă.

Clujenii se abat de la reguli. Clujenii se abat de la reguli.

Polițiștii clujeni au efectuat controale în spațiile publice, de obicei aglomerate la sfârșit de săptămână, precum centrele comerciale, supermarketurile, terasele, piețele și bisericile.

IPJ Cluj a declarat că „în perioada 24-26 iulie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au continuat activitățile atât pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei de COVID-19, cât și cu scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale și asigurării siguranței rutiere.”


Abaterile au fost sancționate

De asemenea, au fost derulate activități de prevenire și verificare a modului în care normele impuse sunt respectate și în mijloacele de transport în comun, fiind controlate 100 de autobuze. În contextul controalelor, polițiștii au legitimat peste 250 de persoane pentru a asigura siguranța publică și prevenirea faptelor antisociale.


La finalul controalelor, au fost constatate 75 de abateri, care au fost sancționate conform legii, pentru nerespectarea măsurilor de protecție în vigoare, dar și a normelor rutiere și cele privind ordinea și liniștea publică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter