monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO. Doi tineri au fost surprinși furând jardiniere din centrul municipiului Turda

Doi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce coboară fură câte o jardinieră din sensul giratoriu aflat în centrul oraşului Turda, apoi o iau la fugă.

VIDEO. Doi tineri au fost surprinși furând jardiniere din centrul municipiului Turda

Primăria Turda a făcut publice imaginile cu furtul jardinierelor cu flori care decorau fântâna arteziană din centrul oraşului, în apropiere de Teatrul Naţional „Aureliu Manea”.


Primăria a postat pe pagina proprie de Facebook clipul în care este surprins furtul însoţit de următorul mesaj:

„Când “îndrăgeşti” florile atât de mult încât nici de camere nu te mai fereşti! Pui maşina pe avarii, pasagerii mai atletici îşi aleg câte un ghiveci, după care întorşi în glorie la maşină, gonesc cu jardinierele în braţe. Camerele nu au apucat să le vadă, dar pleacă fericiţi cu florile luate “la promoţie” de la Turda”, se arată în mesajul postat pe Facebook.


Reprezentanţii Primăriei Turda au început să facă verificări pentru depistarea „iubitorilor de flori” şi a transmis că astfel de gesturi vor fi sancţionate contravenţional. De asemenea, municipalitatea face apel la „spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteţi martori la acte de furt sau distrugere să contactaţi Poliţia Locală.”

CITEȘTE ȘI


Tănără nevăzătoare, umilită într-un magazin din Cluj. Nu a fost lăsată să intre cu câinele ghid