Actualitate

Focar de infecție în lotul lui CFR Cluj. Șase cazuri de COVID-19

Virusul Sars-Cov-2 a pus stăpânire pe CFR Cluj. Nu mai puțin de 6 cazuri au fost confirmate până acum la echipa din Cluj.

Focar de infecție în lotul lui CFR Cluj. Șase cazuri de COVID-19 Focar de infecție în lotul lui CFR Cluj. Șase cazuri de COVID-19

Potrivit ProSport, încă 4 jucători de la CFR Cluj sunt infectați cu noul Covid-19, toate acestea după Alexandru Păun și polonezul Grzegorz Sandomierski au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Alexandru Păun a fost primul jucător depistat pozitiv cu noul coronavirus de la CFR Cluj. Fotbalistul a ajuns la spital înaintea meciului care trebuia să aibă loc sâmbătă, cu FCSB, în etapa a 8-a din play-off. Jucătorul CFR-ului depistat pozitiv cu coronavirus, s-a simțit foarte rău și a fost internat la Spitalul Victor Babeș.


Pe lângă Alexandru Păun și Grzegorz Sandomierski, încă patru campioni au fost depistați cu virusul asiatic. Damjan Djokovic a fost și el infectat cu noul coronavirus, dar și Cristian Moldovan, antrenorul cu portarii, Cristian Dragota, preparatorul fizic și Costin Curelea, antrenorul secund al lui Dan Petrescu. Vestea bună este că aceștia sunt asimptomatici.

CITEȘTE ȘI


 

ȘOC în GRUIA! Un fotbalist important al lui CFR Cluj, infectat cu noul CORONAVIRUS

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter