Actualitate

Ploile torențiale au făcut POTOP în județul Alba. Imobile inundate și străzi îngropate sub ape

Acumulările mari de apă în municipiul Alba Iulia, determinate de ploile din ultima zi, au dus la inundarea garajelor unor imobile, dar și a unor străzi din municipiu.

Ploile torențiale au făcut POTOP în județul Alba. Imobile inundate și străzi îngropate sub ape Ploile torențiale au făcut POTOP în județul Alba. Imobile inundate și străzi îngropate sub ape

Pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia, apa a invadat blocurile şi a inundat garajele şi beciurile. Maşinile din garaje au fost acoperite aproape în totalitate. Zona este în apropiere de intersecţiei de la gară, unde se formează un lac uriaş de fiecare dată când plouă puternic.

De această dată, cantitatea de apă acumulată a fost mult mai mare, astfel încât a avansat pe strada Ferdinand şi a inundat garaje şi beciuri aflate la demisol.  


Inundaţii au fost duminică şi în alte zone ale oraşului Alba Iulia, dar şi în localităţile Oarda de Jos, Hăpria şi Drâmbar. Pompierii au intervenit la faţa locului pentru scoaterea apei din garaje cu o pompă de mare capacitate.

De asemenea, o autospecială de Poliţie a intervenit duminică dimineaţă, pe post de sens giratoriu într-o intersecţie din Alba Iulia, după ce acesta a fost luat de ape.


 


CITEȘTE ȘI

Cod portocaliu de vreme rea, până luni dimineața. Avertizare de inundații, la Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter