Actualitate

Percheziții de amploare după o spargere de zeci de mii de euro la un cabinet medical din Cluj

Un grup de hoți a dat spargerea într-un cabinet medical din Cluj, de unde a furat aparatură de zeci de mii de euro.

Percheziții de amploare după o spargere de zeci de mii de euro la un cabinet medical din Cluj Percheziții de amploare după o spargere de zeci de mii de euro la un cabinet medical din Cluj

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au efectuat sâmbătă, 18 iulie, 7 percheziții în județul Neamț, în localitatea Gadinți și Roman, pentru documentarea activității infracționale, într-un dosar penal privind infracțiunea de furt calificat.

„În fapt, 5 persoane sunt bănuite că în cursul nopții de 6/7 iulie ar fi sustras dintr-un cabinet medical situat în municipiul Cluj-Napoca, aparatură medicală, cauzând un prejudiciu  estimat la aproximativ 70.000 de euro. Cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, urmând ca în baza probatoriului administrat, să fie dispuse măsuri legale”,a transmisIPJ Cluj.


La acțiune au participat mascați din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Bacău, Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 


CITEȘTE ȘI:

Captură uriașă de droguri! 7 persoane reținute de polițiștii clujeni

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter