Actualitate

Numărul ridicat de infectări cu COVID-19 SUSPENDĂ activitatea unui teatru din Cluj

Din cauza faptului că a crescut numărul celor infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), atât la nivel național, cât și în județ, echipa Teatrului de Păpuși „Puck” a decis să-și suspende o parte din activitate.

Numărul ridicat de infectări cu COVID-19 SUSPENDĂ activitatea unui teatru din Cluj Numărul ridicat de infectări cu COVID-19 SUSPENDĂ activitatea unui teatru din Cluj

Din grijă pentru sănătatea publicului și a angajaților, spectacolele care urmau să se joace în curtea Muzeului de Artă, atât în weekenduri, cât și cele programate în datele de 17 și 25 iulie, în parteneriat cu Iulius Mall, au fost anulate.

Teatrul își va relua activitatea din toamnă, cu cea de-a patra ediție a Festivalului Stradal WonderPuck. Ediția din acest an va avea loc în perioada 11-13 septembrie, în Piața Unirii, Piața Muzeului, Curtea Muzelui de Artă din Cluj-Napoca și Castelul Bánffy din Bonțida.


Teatrul de Păpuși „Puck” continuă activitatea online

„Continuăm activitatea în spațiul online cu povești din cadrul proiectului «AudioPuck – Poveștile copilăriei» (în română) și «AudioPuck – Basmele popoarelor (Népek meséi)» (în limba maghiară). Înregistrările sunt disponibile, în regim gratuit, pe site-ul teatrului www.teatrulpuck.ro”, transmite conducerea teatrului.

În această săptămână vor putea fi ascultate două povești noi: „Craiul zăpezii”/ „Hókirály”, în lectura actorului Urmánczi Jenő și „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, în lectura actriței Andreea Bolovan. De asemenea, va putea fi vizionat cel de-al cincilea episod din serialul „Domnul Păpădie și Prosop” joi, 16 iulie, de la ora 18:00, live pe pagina de Facebook a instituției.


CITEȘTE ȘI:

12 cazuri noi de coronavirus, la Cluj. Cel mai mare număr de persoane internate, din luna mai încoace!
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter