Actualitate

Polițiștii clujeni le vin de hac proprietarilor de bărci de pe lacul Beliș

Polițiștii fac controale pe lacul Beliș, la final de săptămână.

Polițiștii clujeni le vin de hac proprietarilor de bărci de pe lacul Beliș Polițiștii clujeni le vin de hac proprietarilor de bărci de pe lacul Beliș

Începând cu ora 13.00, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, polițiștii clujeni au demarat o acțiune pe luciul de apă al lacului de acumulare Beliș-Fântânele precum și în traficul rutier, pe raza comunelor Beliș, Călățele și Mărișel.

Scopul acțiunii este asigurarea unui climat de sănătate publică în contextul răspândirii virusului SARS-COV2, prevenirea și combaterea ilegalităților la regimul navigației civile, protecția mediului, potrivit IPJ Cluj. 


De asemenea, se acționează în vederea prevenirii răspândirii virusului pestei porcine africane și prevenirea și combaterea faptelor ilegale la regimul silvic.

Acțiunea este desfășurată în sistem integrat cu participarea Inspectoratului de Poliție Judetean Cluj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, ISU Cluj, Agenția Națională de Pescuit si Acvacultura si Parcul Natural Munții Apuseni.


CITEȘTE ȘI

Prefectul Clujului, în control la Lacul Tarnița. Au fost aplicate amenzi

 

abonare newsletter