Actualitate

Emil Boc spune că nu s-a testat pentru COVID-19, deși prefectul e pozitiv și viceprimarul, în izolare

Primarul Clujului, Emil Boc spune că încă nu s-a testat pentru coronavirus, deși viceprimarul Dan Tarcea este în prezent în autoizolare, iar prefectul Mircea Abrudean este confirmat pozitiv cu COVID-19.

Emil Boc spune că nu s-a testat pentru COVID-19, deși prefectul e pozitiv și viceprimarul, în izolare Emil Boc spune că nu s-a testat pentru COVID-19, deși prefectul e pozitiv și viceprimarul, în izolare

Primarul Emil Boc își continuă activitatea de la birou, afirmând că, în urma anchetei epidemiologice realizate de DSP Cluj, nu a fost trimis la testare.

„Ancheta epidemiologică în cazul domnului viceprimar nu m-a trimis la test, pentru că nu am avut contact direct cu o persoană testată pozivit. Domnul viceprimar nu este testat pozitiv, ci negativ. Dacă ancheta epidemiologică nu mi-a zis să fac test, de ce să fac, numai așa, să mă duc pe la ușile doctorilor, numai așa ca să mă bag în seamă”, a declarat Emil Boc la un post local de radio.


Primarul spune că, atât în cazul prefectului, cât și a viceprimarului, colaborarea este foarte bună.

„Colaborarea cu prefectul Mircea Abrudean funcționează foarte bine, el e bine, sănătos, nu are complicații, astaa e partea plin a paharului. Suntem în contact în fiecare zi. Așa că și coordonarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se desfășoară foarte bine, colaborarea privind mersul orașului, județului funcționează. La fel și cu domnul viceprimar, colaborăm prin videoconferință, prin videotelefon, merge totul ca la carte”, a mai spus edilul clujean..


Prefectul Clujului - confirmat cu coronavirus; viceprimarul Tarcea - în autoizolare

Amintim că prefectul Mircea Abrudean și familia sa au fost confirmați pozitiv cu COVID-19 și sunt internați în spital, iar viceprimarul Dan Tarcea este în autoizolare, după ce soția sa a fost depistată cu coronavirus. Dan Tarcea a spus însă că atât testarea sa, cât și a fiicei sale, au avut rezultate negative.

CITEȘTE ȘI


Viceprimarul Dan Tarcea, în IZOLARE după ce soția lui a fost TESTATĂ POZITIV cu coronavirus

 

Minstrul Vela, în autoizolare după ce a avut contact cu prefectul Clujului, confirmat cu COVID-19

 

abonare newsletter