Actualitate

ATENȚIE, clujeni! Poliția s-a mutat de pe strada Traian. Unde se pot depune sesizări și plângeri?

Începând de azi, 9 iulie 2020, activitatea Inspectoratului de poliţie Judeţean Cluj se va derula într-o nouă locație din Cluj-Napoca.

Sediu provizoriu IPJ Cluj Sediu provizoriu IPJ Cluj

Clujenii sunt așteptați începând de azi pe strada Calea Turzii, nr. 176B pentru a depune sesizări, plângeri sau alte documente.

Polițiștii au fost nevoiți să schimbe locația provizoriu, până ce clădirea de pe strada Traian va fi reabilitată.


Serviciile care își vor desfășura activitatea la noul sediu sunt: Serviciul Resurse Umane, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Criminalistic, Compartimentul de Relatii Publice si Compartimentul de Relatii cu Publicul.

Modificările survin în contextul implementării proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul ”Reabilitare, creșterea eficientei energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări  interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la I.P.J. si D.J.I. CLUJ”, proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter