Actualitate

Droguri, arme și zeci de mii de euro, confiscate de polițiștii clujeni în urma unor percheziții

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Cluj-Napoca, au desfășurat percheziții la domiciliile mai multor persoane bănuite de trafic de droguri.

Polițiștii au efectuat astăzi 11 percheziții în municipiile Cluj-Napoca, Turda şi în comuna Floreşti la domiciliile mai multor persoane bănuite de trafic cu substanţe cu efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi procurat, comercilizat şi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive comandate din mediul online şi primite din Olanda prin intermediul unor firme de transport.


Arme și droguri, confiscate de polițiști

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o puscă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe.

De asemenea, în urma acțiunii au fost puse în executare 10 mandate de aducere. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.


CITEȘTE ȘI

Minore obligate să se PROSTITUEZE la Cluj. Polițiștii au făcut percheziții

 

abonare newsletter