Actualitate

Nimeni nu s-a prezentat la protestul anti-COVID din Cluj

Frontul Civic Unit (FCU) a făcut apel la un protest anti-COVID în două orașe din România: Cluj-Napoca și București.

Nimeni nu s-a prezentat la protestul anti-COVID din Cluj Nimeni nu s-a prezentat la protestul anti-COVID din Cluj

La Cluj, absolut nimeni nu a ieșit în stradă, în locația stabilită din Piața Unirii. FCU a luat ființă odată cu protestele din perioada 15-17 mai 2020, care s-au declanșat ca urmare a neîncrederii în informațiile date publicității de autorități privind pandemia de COVID-19 și a revoltei față de măsurile luate în România de oficiali, prin încălcarea constituției și a drepturilor cetățenești, se arată pe site-ul instituției.

„Există multe apeluri de protest pentru data de 4 iulie, de la 15:00, pentru București, în Piața Victoriei și pentru Cluj-Napoca, în Piața Unirii. Cu siguranță, mai mult de jumătate din populația României a ajuns la concluzia că absolut nici una din culorile politice aflate la putere nu reprezintă interesele cetățenilor. Mai mult decât atât, în ultimele luni, absolut toată clasa politică ne-a demonstrat că este un pericol pentru sănătatea, bunăstarea, drepturile și siguranța românilor.


La fel cum s-a întâmplat și cu starea de urgență, CCR a desființat starea de alertă. Mai exact, Președintele, Guvernul și Parlamentul au cauzat moartea prin privarea de servicii medicale, subminarea economiei naționale și încălcarea drepturilor oamenilor, fără niciun temei legal", a scris Daniel Vla, pe site-ul mișcării.

CITEȘTE ȘI


Virus similar COVID-19, descoperit în 2012 și stocat într-un laborator din Wuhan

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter