Actualitate

ȘOCANT! Un clujean și-a pus capăt zilelor după ce a fost prins conducând MORT DE BEAT

Prins beat la volan, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore printr-o ordonanţă a poliţiştilor clujeni şi plasat în arestul IPJ Sălaj.

Un clujean și-a pus capăt zilelor după ce a fost prins conducând mort de beat Un clujean și-a pus capăt zilelor după ce a fost prins conducând mort de beat

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Cluj şi-a luat viaţa luni seara, într-o celulă a Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă a Poliţiei Sălaj, acolo unde fusese plasat după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit anchetatorilor, clujeanul s-a spânzurat la doar câteva ore după încarcerare, folosindu-se de un cearşaf. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au deschis doar penal pentru ucidere din culpă. Acesta se afla în arest la IPJ Sălaj deoarece în momentul de față persoanele reținute pentru 24 de ore sau pentru 30 de zile nu pot fi plasate în arest la Cluj și sunt duse în județele limitrofe, deoarece polițiștii își schimbă în această perioadă sediul.

Bărbatul de 48 de ani, din Gilău, aflat în stare avansată de ebrietate, a provocat un accident rutier în Florești, după care a încercat să fugă.


Accidentul rutier s-a produs pe strada Cetății din Florești, în jurul orei 11:30. O femeie care aștepta să treacă strada regulamentar s-a salvat în ultimul moment din calea autovehiculului.

Mașina a trecut peste trotuar și s-a oprit într-un gard. Alcoolemia bărbatului pe etilotest era, la momentul testării, de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter