monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident la Jucu de Sus. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane, dintre care doi tineri de aproximativ 20 de ani, au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc marți seară în Jucu de Sus.

Accident la Jucu de Sus. Trei persoane au ajuns la spital

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate marți seara în jurul orei 21.50 pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Jucu de Sus.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit un autoturism și o utilitară avariate, ieșite în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acestea.


Doi bărbați de aproximativ 20 de ani, din autoturismul avariat au suferit traumatisme grave și au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD și SAJ, fiind transportate apoi la spital pentru îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți, dar prezentau traumatisme severe.

Un alt bărbat de cca 40 de ani a necesitat asistență medicală de urgență ca urmare a traumatismelor severe suferite. Acesta era în stare de conștiință și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.


CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT GRAV pe Centura Vâlcele-Apahida! Trei persoane DECEDATE, trafic blocat pe ambele sensuri