monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un bărbat a fost arestat după ce a ÎNJURAT o femeie și a încercat să DISTRUGĂ mașina poliției

Polițiștii au reținut un bărbat care a jignit o femeie pe stradă, după ce acesta a devenit agresiv și a atacat chiar mașina oamenilor legii.

Un bărbat a fost arestat după ce a înjurat o femeie și a încercat să DISTRUGĂ mașina poliției

Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din municipiul Turda, în continuare fiind desfășurate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

La data de 29 iunie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 1 Poliție, au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, se află în desfașurare o stare conflictuală, respectiv un bărbat adresează expresii jignitoare unei femei care se afla în trecere, pe stradă, prin dreptul imobilului respectiv.


La sosirea politiștilor la fața locului, cel în cauză a continuat manifestarea unui comportament recalcitrant, devenind agresiv.

Bărbatul a procedat la lovirea autospecialei de poliţie, motiv pentru care, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.