Actualitate

PUNCT DE VEDERE CLUJANA SA: Gafă. Aceeași fotografie, alt om.

SC Clujana SA dezaprobă unele dintre afirmațiile publicate în ziarul Monitorul de Cluj și pe platforma on line Monitorulcj.ro în data de 29.06.2020, informații despre Călin Radu Oancea, care nu are nicio legătură personală sau comercială cu Clujana SA.

SC Clujana SA dezaprobă vehement unele dintre afirmațiile publicate în ziarul Monitorul de Cluj și pe platforma on line Monitorulcj.ro în data de 29.06.2020, sub titlul „Noul director numit pe furiș la Clujana, asociat cu infractorul Seleșiu din scandalul cărnii stricate”. În acest articol au fost prezentate informații despre un anume Călin Radu Oancea, care nu are nicio legătură personală sau comercială cu Clujana SA.
Există doar o asemănare de nume cu directorul general al fabricii, Călin Marcel Oancea, un economist manager cu experiență solidă în domeniul privat, fără fapte de natură să îi  păteze cazierul penal sau fiscal. Considerăm că acest gen de confuzii sunt regretabile și aduc atingere atât imaginii publice a fabricii Clujana SA, aflată la un nou început de drum, cât și a directorului Călin Marcel Oancea. Un astfel de articol fundamental ratat poate să aducă prejudicii SC Clujana SA, în relația cu partenerii săi de afaceri, respectiv să afecteze relația de încredere reciprocă dintre noul manager și personal.
Considerăm că rolul presei într-o societate democratică este esențial, pentru a apăra interesul public. Situații în care este publicată fotografia unei persoane și cazierul fiscal și istoricul în afaceri al alteia nu sunt de dorit și riscă să scadă semnificativ încrederea în „câinele de pază al democrației”.
Cu acest prilej, SC Clujana SA dorește să își asigure partenerii de întreaga seriozitate. Personalul și conducerea administrativă trag la căruță în aceeași direcție și au ca și obiectiv reașezarea acestui brand cu vechime și stil al Clujului acolo unde îi este locul.

Direcția de Comunicare
SC CLUJANA SA

Etichete: clujana
Ultimele Stiri
abonare newsletter