Actualitate

Razie pe terase și în piețe! Zeci de amenzi date de polițiștii clujeni

În perioada 26-28 iunie, poliţiştii din Cluj-Napoca au desfăşurat mai multe acţiuni pe raza întregului municipiu.

Razie pe terase, în week-end! Zeci de amenzi date de polițiștii clujeni Razie pe terase, în week-end! Zeci de amenzi date de polițiștii clujeni

Acţiunile au avut drept scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, la terase şi baruri.

De asemenea, politistii au acţionat pentru menţinerea un climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale şi infracţionale.


Cu ocazia acţiunilor, au fost legitimate 275 de persoane. Totodată, au fost verificate 116 societăţi comerciale.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale. 45 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind măsurile impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prevăzute de Legea 55/2020.


Alte 18 sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea altor norme.

La acţiuni au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice, lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca, pompieri din cadrul ISU Cluj, reprezentanți din cadrul Autorității Naționale de Protecția Consumatorului – Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Cluj, şi reprezentaţi din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj.


CITEȘTE ȘI

Controale în baruri și în autobuze. Câte amenzi au dat polițiștii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter