Actualitate

Accident grav pe o stradă din Cluj. Trei persoane au rămas ÎNCARCERATE, iar mașina a fost făcută PRAF!

Accidentul s-a produs în această dimineaţă pe Strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului, trei persoane fiind încarcerate.

UPDATE: Soferul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce se deplasa pe strada Traian Vuia, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curba la dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma impactului a rezultat rănirea acestuia şi a altor 2 persoane, pasageri în autoturism, 2 tineri de 20 şi 22 de ani, din comuna Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud.

La fața locului au ajuns două autospeciale de prim ajutor și un echipaj mobil de terapie intensivă, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. 


Cei doi pasageri ai autoturismului sunt conştienţi şi au fost extraşi din maşină, însă șoferul este incoştient şi a fost intubat.

Din primele informații furnizate de IPJ Cluj, conducătorul autoturismului nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la drepta, intrând într-un stâlp.


CITEȘTE ȘI

FOTO. Accident grav în Tureni. Două persoane au ajuns la spital

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter