Actualitate

Inundaţiile au făcut ravagii în judeţul Cluj. Mai multe localităţi afectate în urma fenomenelor meteo de aseară. FOTO + VIDEO

Pompierii clujeni au intervenit toată noaptea în mai multe localităţi clujene afectae de ape.

Un cod roşu de fenomene meteo severe transmis de meteorologi pentru mai multe localităţi din judeţul Cluj a provocat inundaţii în mai multe gospodării.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe Cluj a intervenit în intervalul 22:00 - 07:00 în localităţile Şomcutul Mic, Dej, Jichişu de Jos, Fizesul Gherlii, Minţiu Gherlii, dar  şi pe drumul care face legătura între Călăţele şi Belis sau cel între Vad şi Bogata.


„În Şomcutul Mic s-a intervenit pentru evacuarea apei din 4 beciuri inundate Detasamentul de Pompieri Dej, cu o autospecială şi o motopompă, sprijiniti de un buldoexcavator aparţinând primariei Dej. În Jichisu de Jos a intervenit pentru evacuarea apei din 2 gospodarii Detașamentul de Pompieri Dej,  cu o autospecială si o motopompă.”, a transmis ISU Cluj.

Fizeșu Gherlii și Mințiu Gherlii afectate și ele. O turmă de mei, salvată de pompieri

„În Fizeșu Gherlii a intervenit cu o motopompa SVSU pentru evacuarea apei din 4 gospodării. În Mințiu Gherlii a intervenit cu o motopompă SVSU pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie. În Sacalaia a intervenit cu o motopompă SVSU pentru evacuarea apei dintr-un saivan în care erau 2000 miei. ”, a transmis ISU Cluj.


Apele au rupt mai multe drumuri

În urma precipitațiilor drumul DN 1 R, între localitatățile Călățele și Beliș a fost închis circulației rutiere. Drum rupt pe 2 porțuni de aproximativ 50 metri. Drumul comunal DC 177 între localitatea Vad și Bogata a fost parțial închis datorită aluviunilor și inundațiilor. Podețul provizoriu peste râul Crișul Repede, care face legătura între localitatea Poieni - DN 1 E60 și Valea Drăgnului a fost afectat de inundații și a fost închis circulației.

Citește și:


Drumul dintre Călățele și Beliș, DISTRUS de viitură - FOTO

 

COD ROŞU de VREME REA în 10 localităţi din judeţul Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter