Actualitate

Un vârstnic a fost dat dispărut. A plecat de acasă și nu s-a mai întors. L-a văzut cineva?

Un vârstnic din Cluj-Napoca a fost dat dispărut în cursul zilei de duminică.

un-varstnic-a-fost-dat-disparut-a-plecat-de-acasa-si-nu-s-a-mai-intors-l-a-vazut-cineva un-varstnic-a-fost-dat-disparut-a-plecat-de-acasa-si-nu-s-a-mai-intors-l-a-vazut-cineva

UPDATE: „Bărbatul plecat voluntar a fost găsit. Mulțumim pentru sprijin!”, au transmis, succint, reprezentanții IPJ Cluj, în jurul orei 19:50, fără a oferi alte detalii.

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 14 iunie, în jurul orei 09:30, însă nu s-a mai întors. „Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!”, transmite IPJ Cluj.


Bărbatul în vârstă a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 14 iunie a.c., în jurul orei 09:30, JUCAN TEODOR, în vârstă de 81 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime 1,70 m, păr cărunt. La momentul plecării era îmbrăcat cu tricou de culoare gri, pantaloni albastri și încălțăminte sport neagră.


„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul dispărut, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Un bărbat dat dispărut în urmă cu două luni, găsit lucrând la o fermă
 

abonare newsletter