Actualitate

FOTO. Primul film în oraș după trei luni. Sute de clujeni au vizionat Bohemian Rapsody pe Cluj Arena

Clujenii au putut vineri seara să iasă la un film în oraș pentru prima dată de la instaurarea stării de urgență.

Începând de săptămâna aceasta, Cluj Arena va găzdui spectacole, concerte și seri de film în aer liber, cu până la 500 de participanți, așezați la distanță unii de alții.

Film în aer liber

În ciuda ploii, sute de persoane au mers pe Cluj Arena pentru a viziona filmul Bohemian Rapsody, despre viața vocalistului formației Queen, Freddie Mercury.


Vineri, 12 iunie, a avut loc primul eveniment, o seară de film în aer liber: s-a proiectat pe un ecran led de mari dimensiuni Bohemian Rhapsody.

Sâmbătă, 13 iunie, de la 19:00 va concerta live trupa clujeană Grimus, iar în deschidere se va proiecta un concert digital. Duminică, 14 iunie, de la 20:30 va avea loc în premieră națională primul show de stand-up comedy pe un stadion cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa și Tudor Costi.


Evenimente cu respectarea regulilor de distanțare

Pentru siguranța participanților, vor fi respectate unele reguli de distanțare. Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.

CITEȘTE ȘI:


Cluj Arena devine teatru în aer liber. Concerte, cinema și stand-up comedy, cu până la 500 de participanți

 

abonare newsletter