Actualitate

Accident pe Strada Herculane din Cluj-Napoca. Un șofer a avariat patru mașini parcate

Un șofer care consumase alcool a pierdut controlul volanului și a avariat patru mașini parcate pe strada Herculane din Cluj-Napoca.

Accident pe Strada Herculane din Cluj-Napoca. Un șofer a avariat patru mașini parcate Accident pe Strada Herculane din Cluj-Napoca. Un șofer a avariat patru mașini parcate

Un conducător auto de 57 de ani din Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a avariat patru mașini care erau parcate pe Strada Herculane.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de peste 0.15mg/l alcool pur în aerul expirat.


Bărbatul a fost rănit

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă și un echipaj SMURD au intervenit.


Solicitarea a fost primită în jurul orei 14.20, iar pompierii dislocați la locul accidentului au găsit cinci autoturisme avariate și un bărbat care se afla într-una dintre acestea. Bărbatul a fost sprijinit de către pompieri să iasă din autoturism, prezenta un traumatism la nivelul feței, după care a fost preluat de echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter