monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Trafic BLOCAT între Cluj și Oradea. O persoană a rămas încarcerată în mașină în urma unui accident

Un accident rutier a avut loc vineri dimineață în Gilău. Traficul a fost blocat, iar o persoană a rămas încarcerată.

Accident Gilău

UPDATE:

Traficul a fost reluat.


Știrea inițială

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN 1 Cluj Napoca – Oradea, la kilometrul 491+800 de metri, în localitatea Gilău, județul Cluj, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului o persoană a fost grav rănită.


Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în 30-45 de minute.

O persoană a rămas încarcerată

Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane, rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.


Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 8.10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a o scoate din autoturism, fără a-i agava leziunile suferite. Aceasta era în stare de inconștiență și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane, rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.


Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 8.10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a o scoate din autoturism, fără a-i agrava leziunile suferite. Aceasta era în stare de inconștiență și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.


„Accident rutier pe DN1 E60. în localitatea Gilău, pe sensul de mers Cluj-Oradea, trei autoturisme implicate. Un conducător auto de 36 de ani, din Cluj-Napoca a condus autoturismul pe DN1 E60 înspre Huedin, nepăstrând o distanță de siguranță față de auto care circula în fața sa, conducător auto de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care a încetinit cu intenția de a efectua virajul la stânga, intrând in coliziune fata spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul care a încetinit pentru a efectua virajul respectiv a fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune frontală cu o altă mașină condusă de un bărbatat de 44 de ani din Vaslui care circula înspre Cluj Napoca”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj