Actualitate

Protest la Ambulanța Cluj. Angajații vor sporurile de risc COVID

Angajații de la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj au protestat pentru că sporul de 2.500 de lei pentru personalul medical care a lucrat cu pacienți cu coronavirus nu se acordă tuturor.

Protest Ambulanță cluj Protest Ambulanță cluj

Protestul s-a desfășurat la Serviciul Județean de Ambulanță Cluj. Personalul de serviciu a răspuns apelurilor, în timp ce colegii lor aflați în timpul liber au participat la manifestație.

Protestul s-a desfășurat în toate serviciile de ambulanță din țară, miercuri, între orele 10:00 și 12.00.


Această primă formă de acţiune sindicală este provocată de„nemulţumirea angajaţilor din Serviciile Publice de Ambulanţă, respectiv a membrilor de sindicat reprezentaţi de Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa" din România (FNSAR), urmare a deciziilor incorecte luate de forurile centrale de stat (Preşedinţie, Parlamentul României, Guvernul României şi ministere), indiferenţa prin amânarea proiectelor care au impact asupra personalului şi organizarea serviciilor de ambulanţă, cât şi indiferenţa văzută prin faptul că nu s-a răspuns la adresele înaintate oficial de o federaţie reprezentativă la nivel de servicii de ambulanţă, federaţie recunoscută prin lege ca partener social”, se arată în comunicatul de presă al FNSAR.

CITEȘTE ȘI:


Protest în plină pandemie. Ambulanțierii își cer drepturile promise

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter