Actualitate

Vloggerul Alexandru Bălan „Colo”, reținut după clipurile în care incita la violență pe internet

Alexandru Bălan, cunoscut și sub numele de Colo în mediul online, a fost arestat marți seară după mai multe ore de audieri.

Vloggerul Alexandru Bălan „Colo”, reținut după clipurile în care incita la violență pe internet Vloggerul Alexandru Bălan „Colo”, reținut după clipurile în care incita la violență pe internet

Vloggerul Colo a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Polițiștii au deschis o anchetă după ce vloggerul a povestit pe internet cum ar viola el tinere minore, dar și că unele ar merita: „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.


Scuzele nu l-au ajutat pe vloggerul Colo

Vloggerul și-a cerut scuze în fața celor 850.000 de abonați pe care îi are, dar acest lucru nu a contat pentru polițiști. Agenții au dechis reținerea lui pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unei instanțe cu propunerea de arestare preventivă timp de 30 de zile.

Citește și:


PEDEAPSĂ ASPRĂ pentru șoferul vinovat de accidentul în care au murit 2 copii și bunicii lor din Reteag. Ar putea sta după gratii 21 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter