Actualitate

ZERO cazuri de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore la Cluj. 189 de cazuri noi în restul țării

Grupul de Comunicare Strategică nu a raportat niciun caz nou de coronavirus în județul Cluj în ultimele 24 de ore.

ZERO cazuri de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore la Cluj. 189 de cazuri noi în restul țării ZERO cazuri de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore la Cluj. 189 de cazuri noi în restul țării

La ora actuală, în județul Cluj există 586 de persoane infectate cu noul coronavirus. Până astăzi, 7 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.479 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.638 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1326 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 189 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 144 de pacienți.


Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.468 de  persoane. Alte 94.475 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

abonare newsletter