Actualitate

Proxeneții clujeni au fost ELIBERAȚI. Femeile din Cluj, din nou în pericol. Justiția DOARME?!

Proxeneții arestați în urmă cu câteva săptămâni au fost eliberați din arest și sunt cercetați în stare de libertate, astfel fiind în pericol femeile din Cluj.

Sharpele nebunu - Cosmin Pop, unul dintre proxeneți Sharpele nebunu - Cosmin Pop, unul dintre proxeneți

Cosmin Pop, Codin Pop, Călin Man, Lucian Jula, Vlad Rotar și Tudor Vlașin, toți cu afaceri ilegale în țări străine și grei ai lumii interlope clujene au fost arestați pe 8 mai de Tribunalul Dej într-un dosar de proxenetism.

„Sharpele nebunu”, pe numele său din buletin Cosmin Pop, dar și un alt proxenet periculos, Codin Pop, au fost eliberați din arestul Poliției Cluj, fiind plasați în arest la domiciliu.


Decizia Tribunalului Cluj, de vineri seara, vine la nici 24 de ore, după ce Judecătoria Dej a decis să le prelungească celor doi proxeneți mandatele de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:


PROXENEȚI ȘI CĂMĂTARI din Cluj, reținuți de poliție

Proxenetul „Șarpele nebun”, pe numele lui real Cosmin Pop, figura în bancă șomer, la rubrica ocupații, dar rula sute de mii de euro. Acest lucru a atras atenția funcționarilor, iar interlopul se temea că va urma o anchetă. Cosmin Pop a trecut în datele bancare că lucrează „sezonier în afara țării”, conform anchetatorilor.

Anchetatorii au descoperit sume mari de bani obținute de proxeneți de pe urma unor fete trimise în străinătate, dar și mașini și alte bunuri de lux. Într-o discuție telefonică făcută public între amanta lui Lucian Jula și Codrin Pop se poate observa modul în care tinerele sunt convinse să muncească pe gratis pentru cei implicați în rețea.


CITEȘTE ȘI:

Cum racolau proxeneţii clujeni tinere pentru export:„Te obişnuiesc cu un stil de viaţă, de ajungi să te ceri singură”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter