Actualitate

Peste 300 de radare vor fi scoase pe șoselele din țară în minicavanța de Rusalii

Aproximativ 1.700 de poliţişti rutieri vor fi la datorie, în minivacanța de Rusalii, pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale.

Un polițist amendează un șofer care nu a respectat regulile de circulație Un polițist amendează un șofer care nu a respectat regulile de circulație

Polițiștii vor acţiona în minivacanța de Rusalii, în medie, cu peste 330 de aparate radar şi vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviaţie.

CITEȘTE ȘI:


Veşti BUNE pentru milioane de români! Noi ZILE LIBERE de la GUVERN. Urmează două weekend-uri prelungite

Aproximativ 21.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, alături de efective ale altor structuri operative ale MAI, şi peste 2.200 poliţişti locali vor fi mobilizaţi, zilnic, în intervalul 5 - 8 iunie, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în minivacanţa de Rusalii.

„Pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, aplanarea stărilor conflictuale şi asigurarea intervenţiei operative la solicitările cetăţenilor, vor acţiona, zilnic, peste 11.000 de poliţişti, cu aproximativ 4.700 de mijloace de intervenţie. În zonele aglomerate, unde există riscul producerii de fapte antisociale, vor fi luate măsuri specifice suplimentare, în funcţie de situaţia operativă”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).


Polițiștii vor de amenzi celor care nu respectă regulile

Aproximativ 1.700 de poliţişti rutieri vor fi la datorie pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale. Aceştia vor acţiona, în medie, cu peste 330 de aparate radar şi vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviaţie.

„Recomandăm tuturor participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi regulile de circulaţie, mai ales cele cu privire la respectarea limitelor de viteză şi interzicerea consumului de alcool la volan sau de substanţe halucinogene”, arată sursa citată.


CITEȘTE ȘI:

Boc, ÎN RĂZBOI cu șoferii: „Vom amplasa radare și vor rămâne fără permis cei care intră pe benzile de autobuz!”

 


 

abonare newsletter