Actualitate

TIFF și alte proiecte culturale au primit finanțare din bugetul local. VEZI LISTA

Zeci de ONG-uri culturale vor primit fonduri de la bugetul local pentru proiecte care vor avea loc anul acesta.

TIFF și alte câteva zeci de proiecte culturale au primit finanțare din bugetul local. VEZI LISTA TIFF și alte câteva zeci de proiecte culturale au primit finanțare din bugetul local. VEZI LISTA

Consilierii locali au aprobat alocarea de finanțări nerambursabile pentru proiectele culturale ale unor organizații clujene. Printre ele se numără și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), singurul dintre marile festivaluri organizate în Cluj care rămâne în picioare în acest an.

Lista proiectelor finanțate din bugetul local:


1.400.000 lei pentru Asociația Festivalul de Film Transilvania, în vederea realizării proiectului „Festivalul Internațional de Film Transilvania – Ediția 19”

1.100.000 lei pentru Asociația Centrul Cultural Clujean, în vederea realizării proiectului „Cultura Inspiră”


470.000 lei  pentru Federația Centrul de Interes, în vederea realizării proiectului „Centrul de Interes Nucleu al artei contemporane clujene”

280.000 lei pentru Asociația „Grupul Pont/Pont Csoport/Pont Group”, în vederea realizării proiectului „Com’On Cluj-Napoca ’20”


220.000 lei pentru Federația Fabrica de Pensule, în vederea realizării proiectului „FDP – rețea de artă, formare și inovare culturală”

210.000 lei pentru Asociația Culturală a Tinerilor, în vederea realizării proiectului „Transylvania International Music and Arts Festival – Timaf, ediția a X-a”


140.000 lei pentru Asociația Daisler, în vederea realizării proiectului „LIGHTS ON – circuitul instalațiilor de lumină”

120.000 lei de la bugetul local pe anul 2020, pentru Fundația Culturală „Intact”, în vederea realizării proiectului „Creația Tânără Europeană JCE 2020 Cluj-Napoca”


100.000 lei pentru Asociația Tineri pentru Transilvania, în vederea realizării proiectului „Zilele Studenților”

100.000 lei pentru Federația Tinerilor din Cluj, în vederea realizării proiectului „Tineret@Cluj-Napoca 2020”

100.000 lei pentru Asociația Fapte, în vederea realizării proiectului „Art in the Street 2020”

VEZI LISTA COMPLETĂ AICI!

Organizatorii au declarat că TIFF-ul va fi organizat cu siguranță în acest an, probabil în prima jumătate a lunii august, cu respectarea măsurilor de siguranță.

Aproape toate festivalurile mari din Cluj au fost anulate

După Electric Castle, /Form Days şi Jazz in the Park, organizatorii Untold și Neversea anunță amânarea festivalurilor pentru anul viitor, în contextul pandemiei de coronavirus. TIFF este singurul dintre marile festivaluri organizate în Cluj care rămâne în picioare în acest an.

CITEȘTE ȘI

Directorul TIFF, revoltat de anularea festivalurilor: „Nu există scheme de sprijin la nivel național pentru acești oameni”

 

abonare newsletter