Actualitate

Bărbat dus la spital cu răni grave, în urma unui incendiu

Un bărbat de 73 de ani a suferit arsuri multiple, ca urmare a unui incendiu ce a avut loc în această dimineață, într-o localitate din Cluj.

Bărbat dus la spital cu răni grave, în urma unui incendiu Bărbat dus la spital cu răni grave, în urma unui incendiu

Pompierii au intervenit, în cursul acestei dimineți, cu două autospeciale pentru stins incendii au intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins o bucătărie de vară din localitatea Sânmărghita, comuna Mica.

Bărbat de 73 de ani, dus la spital cu răni grave

Forțele sosite la locul intervenției au găsit un bărbat de 73 de ani care prezenta arsuri pe majoritatea corpului și focarul incendiului care se manifesta la un televizor, din interiorul bucătăriei de vară și la obiectele de mobilier din apropiere. Din primele informații, se pare că bărbatul  a încercat să stingă singur flăcările și a suferit arsuri în acest timp.


Un echipaj SAJ, dislocat de urgență la locul evenimentului, a acordat asistență medicală de urgență bărbatului și l-au transportat la spital, în vederea efectuării investigațiilor de specialitate și pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Care a fost cauza incendiului?

Flăcările au fost stinse în scurt timp de către echipajele de pompieri, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care a fost găsit. Au fost distruse de flăcări un televizor, o comodă și a fost degradat de fum interiorul bucătăriei de vară.


Din cercetările preliminare, s-a constatat că incendiul a pornit de la cablul de alimentare al televizorului.

CITEȘTE ȘI


Incendiu la o casă din Luna de Sus. Acoperisul a fost cuprins de flăcări

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter