Actualitate

Trei festivaluri din Cluj, ANULATE! Anunțul de ultimă oră al organizatorilor

Trei festivaluri din județul Cluj au fost amânate de organizatori pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus.

Trei festivaluri din Cluj, ANULATE! Anunțul de ultimă oră al organizatorilor Trei festivaluri din Cluj, ANULATE! Anunțul de ultimă oră al organizatorilor

Este vorba despre Electric Castle, /Form Days şi Jazz in the Park.

Mesajul transmis de organizatorii Electric Castle: „Organizarea festivalului înseamnă un an întreg de muncă, incluzând două luni necesare construirii lui. Chiar acum ar fi trebuit să fim la Bonțida pentru a contura lumea EC. Din păcate e prea multă incertitudine cu privire la măsurile de siguranță și sănătate pe care ar trebui să le implementăm, restricțiile de călătorie pentru perioada următoare și alte detalii pe care le plănuim în avans pentru a putea livra experiența mult așteptată. Nici de la autorități nu am primit până acum răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situația festivalului. Sănătatea și siguranța voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută și, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură și să amânăm EC8 pentru 14 – 18 iulie 2021.


Ce urmează acum? În primul rând, biletele voastre sunt în siguranță. Toate biletele achiziționate vor fi valabile pentru ediția din 2021. Cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziție și alte opțiuni. Vom reveni cu detalii în zilele următoare, iar până atunci vă mulțumim anticipat de răbdare".

Mesajul organizatorilor Jazz in the Park: „Din păcate, chiar dacă lucrurile par să se relaxeze în momentul de față, nu este oportun să continuăm cu plaurile de festival anul acesta. (...) Prin urmare, am decis să amânăm a opta ediție a festivalului Jazz in the Park pentru 24-27 iunie 2021”.


Festivalul /FORM Days urma să aibă loc pentru prima oară anul acesta: „/FORM Days nu va avea loc anul acesta, vom amâna povestea noastră până vara viitoare, cu mulți dintre artiștii anunțați pentru anul acesta și cu noi nume. Notează data: 1-4 iulie 2021. Tu și noi. Ca o familie”.

CITEȘTE ȘI


TOATE FESTIVALURILE mari din Cluj au fost ANULATE! Organizatorii UNTOLD AU FĂCUT ANUNȚUL

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter