Actualitate

Terasele și chioșcurile din centru, scoase la licitație de primărie

Terasele din Piața Unirii (latura vestică) și Bulevardul Eroilor vor fi scoase la licitație pentru închiriere.

Terasele și chioșcurile din centru, scoase la licitație de primărie Terasele și chioșcurile din centru, scoase la licitație de primărie

Este vorba despre 12 terase și 2 chioșcuri de pe latura vestică a Pieței Unirii, respectiv 9 terase și 6 de pe Bulevradul Eroilor, aflate în proprietatea municipiului Cluj-Napoca. Durata de închirire a acestora este de 5 ani, fără posibilitate de prelungire. 

Terasele amplasate în Piața Unirii ocupă o suprafață de aproximativ 840 de metri pătrați, iar cele de pe Bulevardul Eroilor, circa 377 mp. Prețul de licitație pentru terase pornește de la 48 de lei/mp pe lună.


Sume piperate pentru închirierea chioșcurilor

În ceea ce privește chioșcurile, prețul de pornire pentru cele două amplasate în Piața Unirii este de 2.489 lei/lună/chioșc, iar pentru chioșcurile de pe Eroilor, prețul este de minim 1.734 - 1.836 lei/lună/chioșc. Chioșcurile multifuncționale se închiriază tot pentru 5 ani.

În acest sens, consilierii locali vor dezbate, în ședința de miercuri, 3 iunie, patru proiecte de hotărâre, în vederea aprobării documentației pentru organizarea licitațiilor.


CITEȘTE ȘI 

1 iunie, prima zi în care se deschid terasele. Toți românii, OBLIGAȚI să ofere datele personale în momentul comenzii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter