Actualitate

Turda anului 2020! Un cal a fost forțat să tragă un BMW de două tone pentru a fi vândut

O întâmplare reprobabilă a avut loc, joi, la Turda. În rol negativ, proprietarul care dorea să își vând mânza.

turda-anului-2020-cal-fortat-sa-traga-un-bmw-de-doua-tone-pentru-a-fi-vandut turda-anului-2020-cal-fortat-sa-traga-un-bmw-de-doua-tone-pentru-a-fi-vandut

O mânză de nici 3 ani a fost chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone – probă ca să fie vândută, la Turda. Proprietarul și cei care-l însoțeau au transmis live pe Facebook tortura animalului care nu a fost niciodată potcovit.

Conform proprietarului, mânza va împlini 3 ani în august. Înainte de a fi vândută, aceasta a fost chinuită, biciuită și îndemnată să tragă două tone, iar imaginile au fost postate pe Facebook chiar de cel care deține calul, potrivit observatornews.ro.


Live-ul pe Facebook și două filmulețe, șterse după reacțiile oamenilor scandalizați

Bărbatul a fost live pe Facebook, apoi a mai postat alte două filmulețe, în care explica ce se întâmplă cu animalul. Înhămat la un BMW de două tone, așezat de-a latul, calul a fost îndemnat să tragă mașina, ca să-și arate forța.

La aproximativ o oră după transmisiunea live, toate imaginile au dispărut de pe contul de Facebook al bărbatului, șterse de el, după ce zeci de comantarii îl condamnau pentru tratamentul revoltător aplicat animalului.


Polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu și au deschis o anchetă

„Până în acest moment, nu au fost depuse sesizări la poliție în acest sens. În urma imaginilor apărute în spaţiul public privind un caz de posibilă maltratare a unei cabaline, în municipiul Turda, polițiștii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind desfășurate verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citește și:


CRUZIME fără margini în Mărăști! Un CÂINE a fost târât de proprietar pe asfalt

 

VIDEO. CRUZIME FĂRĂ MARGINI. Doi cerbi au fost împușcați și filmați de braconieri. Poliția îi caută pe făptași

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter