monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Viitorii șoferi din Cluj își freacă mâinile. Când vor fi reluate probele teoretice și practice?

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a precizat că activitatea Serviciului Permise și Înamtriculări Auto va fi reluată în următoarea perioadă.

viitorii-soferi-din-cluj-isi-freaca-mainile-cand-vor-fi-reluate-probele-teoretice-si-practice

„Susținerea probei practice pentru permisul auto a fost suspendată între 17 martie – 1 iunie, astfel că toate persoanele care inițial au fost programate în această perioadă au fost reprogramate automat în ordinea cronologică a programărilor. Practic, în 2 iunie se va relua activitatea de susținere a probelor practice pentru permise auto, există deja un calendar afișat pe site-ul instituției. Referitor la susținerea probelor teoretice și practice din nou, aceasta va fi reluată în perioada următoare și la fel va fi anunțată pe site-ul instituției”, a precizat prefectul.

Totodată, mutarea acestui serviciu la Vama din zona Someșeni a fost amânată în această perioadă, dar urmează să fie realizată în cursul anului, afirmă Abrudean. „Rămâne o prioritate, demersurile sunt făcute, mai așteptăm o aprobare de la Ministerul Finanțelor Publice, ca proprietar al acestei clădiri, și cu siguranță va fi implementată în cel mai scurt timp. Rămâne valabilă această mutare din sediul impropriu de pe Albac în clădirea Vămii”, a adăugat prefectul.