Actualitate

100 de persoane, izolate la domiciliu după ce patru copii au fost depistați pozitiv la COVID-19 în Viișoara

Aproximativ 100 de persoane au fost izolate la domiciliu după ce patru copii au depistați pozitiv la Covid-19.

100 de persoane, izolate după ce patru copii au fost depistați pozitiv la COVID-19 în Viișoara 100 de persoane, izolate după ce patru copii au fost depistați pozitiv la COVID-19 în Viișoara

Patru copii din localitatea Viișoara care locuiesc pe o stradă pe care se află aproximativ 100 de persoane au fost depistați pozitiv la coronavirus. Problema este, că foarte mulți copii care locuiesc în zonă, printre care și cei patru suferă de rujeolă, o altă epidemie care dă de furcă locuitorilor județului Cluj.

„Am luat decizia monitorizării izolării la domiciliu a întregii comunități din care fac parte copiii, aprox. 100 de persoane. Avem filtre amplasate la intrarea în comunitatea respectiva, amplasată pe o străduță din Viișoara. Contacții direcți au fost testați și sunt negativi. În măsura în care vor exista alte persoane simptomatice din comunitate, vor fi testate. Li se vor asigura cele necesare prin grija primarului. Cei 4 copii sunt internați la SCBI”, a spus Mircea Abdrudean, prefectul Clujului.

abonare newsletter