Actualitate

SCANDAL la Slujba de Înviere cu repetiție ținută de ÎPS Teodosie. Un bărbat a fost reținut de poliție

Slujba de Înviere cu repetiție ținută de ÎPS Teodosie la Constanța, de la malul mării, a fost umbrită de o persoană care a făcut scandal în timpul liturghiei.

SCANDAL la Slujba de Înviere cu repetiție ținută de ÎPS Teodosie. Un bărbat a fost reținut de poliție SCANDAL la Slujba de Înviere cu repetiție ținută de ÎPS Teodosie. Un bărbat a fost reținut de poliție

În noaptea de marți spre miercuri, în bisericile și mânăstirile din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului a fost oficializată Slujba de Înviere. Preoții au invitat din nou credincioșii să vină să primească Lumină, deși de la sărbătorile pascale au trecut mai bine de cinci săptămâni.

În Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a început, marți seara, slujba Odovania praznicului Învierii, ritual săvârșit întocmai celui din noaptea de Paşte.


Din păcate, evenimentul religios nu a fost ferit de incidente. Un bărbat a încercat să perturbe slujba la care au luat parte peste 100 de credincioși. Acesta au început să scandeze injurii și a fost reținut de autorități și dus la o secție de poliție.

„A fost înregistrat un incident în care un bărbat s-a manifestat gălăgios. A fost dus la secția de poliție și urmează să se ia măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanta, inspector Andreea Iliescu.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter