Actualitate

Smida Jazz Festival nu e anulat, dar se află în stand-by

Organizatorii festivalul dedicat jazzului care are loc de câțiva ani încoace în inima Munților Apuseni, care în mod normal se desfășoară în luna august, încă așteaptă să vadă ce măsuri vor lua autoritățile în continuare cu privire la evenimente în contextul provocat de criza Covid-19.

Smida Jazz Festival nu e anulat, dar se află în stand-by Smida Jazz Festival nu e anulat, dar se află în stand-by

Smida Jazz Festival este un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului de avangardă. Anul acesta este anunțată cea de-a cincea ediție, în perioada 13-16 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj). 

În acest cadru natural feeric, festivalierii se pot implica în diverse activități, atât educative, cât și recreative, iar pe înserate pot să se bucure de muzica a trei grupuri românești și șase de peste granițe.

Muzica bună, aerul curat de munte, traseele care îți taie respirația și activitățile inedite sunt combinația perfectă pentru un weekend plin de relaxare și, atunci, nu este un festival dedicate în exclusivitate iubitorilor de jazz. Din contră, își deschide porțile pentru oricine dorește să se bucure de minunile pe care le poate oferi natura, la doar câteva zeci de kilometric de un oraș atât de aglomerat precum e Cluj-Napoca.


Totuși, festivalul care a ajuns la cea de-a cincea ediție este momentan în stand-by, organizatorii așteptând să vadă ce măsuri vor lua în continuare autoritățile.

„Șansele de a ține festivalul devin din ce în ce mai mici, însă nu am luat o decizie oficială. Decizia va depinde și de măsurile pe care le vor lua autoritățile în ceea ce privește evenimentele în contextul pandemiei de coronavirus. Vom lua o decizie cât de curând, dar momentan mai așteptăm”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Dora Mircea Radu, manager de comunicare al Smida Jazz Festival.


CITEȘTE ȘI: Festivalurile clujene se anulează unul după altul. Jazz in the Park ar putea avea loc doar anul viitor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter