monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Staţiunile balneare se redeschid. Când putem merge la Cojocna, Băile Felix sau Herculane

Staţiunile balneare din România și-au deschis porțile odată cu trecerea de la starea de urgență la cea de alertă, iar primii turiști și-au făcut apariția.

Staţiunile balneare se redeschid. Când putem merge la Cojocna, Băile Felix sau Herculane

Conform stirileprotv.ro, stațiuni balneare celebre precum Băile Felix sau Băile Herculane s-au redeschis, iar turiștii sosiți în vacanță sunt întâmpinați cu setul de reguli pe care trebuie să-l respecte. La Cojocna actvitatea nu a fost reluată, însă oficialii speră ca după 1 iunie lucrurile să se schimbe.

”Vă rugăm să vă dezinfectați pe mâini un pic. Mulțumim frumos. Să vă luăm și o temperatură. Veți fi cazați la etajul 3, în stânga este liftul de acces. Veți avea acces doar la zonele exterioare de la piscine, sunt cu apă termală”, le-a transmis recepționera unui hotel din zonă unor turiști.


Preţuri mici şi turişti puţini în această perioadă. Primii clienţi se bucură de linişte şi distanţare socială în această perioadă:

”Noi am făcut o distanțare mai mare, având în vedere că suntem întinși pe o suprafață de 5 hectare, distanțarea între șezlonguri este de 4 metri. La fiecare piscină este un om care le atrage atenția dacă sunt prea apropiați sau prea mulți într-un grup”, a transmis un angajat.


Prețurile sunt mai mici cu până la 15% în această perioadă plină de restricții, așa că un pachet de cinci nopți cu demipensiune și acces la bazele de tratament costă aproximativ 2.000 de lei.