Actualitate

O școală specială din Cluj va fi modernizată cu peste 3,8 mil. lei, bani europeni

Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra” din Cluj va fi reabilitată cu fonduri europene.

O școală specială din Cluj va fi modernizată cu peste 3,8 mil. lei, bani europeni O școală specială din Cluj va fi modernizată cu peste 3,8 mil. lei, bani europeni

Consiliul Județean Cluj a lansat licitațita pentru lucrări de construcții pentru reabilitare structurală și reamenajare arhitecturală pentru clădirea de ateliere la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”.

Proiectul este finanțat prin fonduri europene și vizează reabilitarea și modernizarea clădirii care găzduiește atelierele instituției de învățământ. Potrivit documentației tehnice, s-a evidențiat necesitatea unei reabilitări structurale și a unei reamenajări arhitecturale a clădirii, fiind prevăzute intervenții la fundații, la elementele verticale portante, la subansamblul de planșee, la subansamblul șarpantei, și totodată, intervenții la scării și la coșurile de fum.


Prin implementarea proiectului „Reabilitarea și modernizarea clădirii atelierelor din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale „Kozmutza Flora” se urmărește creșterea gradului de participare a copiilor cu cerințe educaționale speciale la nivelul învățământului obligatoriu prin îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activităților educaționale.

Proiectul are valoare de 3.899.381 lei, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 iunie.


CITEȘTE ȘI 

Primăria pune la bătaie peste 20 mil. lei pentru modernizarea unei școli din Cluj

 

abonare newsletter