Actualitate

Vești bune! Care sunt persoanele care nu se mai pot infecta cu noul coronavirus

Un studiu realizat în Coreea de Sud a scos la iveală date noi despre îmbolnăvirea cu noul coronavirus și modul în care se produce.

Vești bune! Care sunt oamenii care nu se mai pot infecta cu noul coronavirus Vești bune! Care sunt oamenii care nu se mai pot infecta cu noul coronavirus

Conform datelor analizate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, persoanele care s-au reinfectat cu noul coronavirus nu mai sunt contagioase.

Studiul a fost realizat după ce au fost analizate probele prelevate de la 285 de persoane care s-au vindecat și ulterior reinfectat cu virusul SARS-CoV-2.  Oamenii de știință au observat că aceștia nu mai pot transmite virusul, după ca SARS-CoV-2 nu a mai putut fi cultivat în laborator, ceea ce indică faptul că pacienții răspândeau, de fapt, particule de virus neinfecționase sau moarte.


Studiul despre coronavirus, extrem de important

Medicii din Coreea de Sud au analizat datele și au ajuns la concluzia că persoanele care s-au vindecat de COVID 19 nu mai trebuie să facă acum noi teste pentru a se reîntoarce la muncă, ori la școală, fiind astfel economisit un număr uriaș de teste.

Ultimele Stiri
abonare newsletter