Actualitate

Un tânăr a fost arestat după ce și-a chemat prietenii să AMENINȚE polițiștii care îl urmăreau

Joi la amiază, polițiștii au făcut semn să oprească unui conducător auto, care circula cu un autovehicul în cartierul Cocoșvar din Gherla, în zona străzilor Dumbravei / Tudor Vladimirescu.

Un tânăr a fost arestat după ce și-a chemat prietenii să AMENINȚE polițiștii care îl urmăreau Un tânăr a fost arestat după ce și-a chemat prietenii să AMENINȚE polițiștii care îl urmăreau

Bărbatul aflat la volan și-a continuat drumul, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, urmăritul a abandonat mașina și a încercat să fugă într-o zonă împădurită de lângă satul Silivaș.

În întâmpinare au ieșit însă patru bărbați, dintre care doi s-au manifestat agresiv verbal, cu amenințări la adresa polițiștilor. Pentru rezolvarea situației s-a cerut sprijin și au intervenit forțe de ordine suplimentare


În cursul serii, unul dintre bărbații care s-a manifestat agresiv, în vârstă de 44 de ani, din Gherla, a fost reținut pentru ultraj.

Totodată, în cauză a fost emis un mandat de aducere în vederea audierii celui de-al doilea, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Gherla.


Bărbatul aflat la volan, un tânăr de 22 de ani, a fost identificat, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Tânărul care și-a chemat prietenul să amenițe polițiștii din Gherla a fost reținut. Și prietenul. La data de 18 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Gherla – Biroul de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Gherla, pe numele bărbatului de 31 de ani, din municipiul Gherla, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Totodată, în urma activităților de cercetare penală efectuate, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 23 de ani, din municipiul Gherla care, la data de 14 mai, a condus un autoturism pe raza municipiul, deşi nu deţinea permis de conducere.

La momentul depistării în trafic de către polițiști, cel în cauză nu a respectat semnalul de oprire al acestora, continuându-și deplasarea.


În cele din urmă, a abandonat autoturismul pe un câmp din cartierul Silivaş, din municipiu Gherla.

La data de 19 mai, a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter